-DET GÆLDER OM AT NYDE...




torsdag den 30. august 2012

Køretid = hækletid #3

“Kan hun da virkelig blive ved med at koge suppe på sine sommerferiehæklerier???”

…tænker du måske, men ikke desto mindre er det lige netop, hvad jeg har i sinde at gøre! Jeg har ikke fået hæklet så meget på det sidste, og bloggen her er også heeeelt rolig…

Så jeg må vist hellere se at få de sidste hyggerier med!Blomst på hæklepung

Da mit lille projekt “professor-terning” var færdigt, hæklede jeg andre, små ting, som f.eks. denne blomster-broche, som kom til at sidde og pynte på min hækle-pung.Udsigten foran co-driveren...

Før køreturen hjem var helt overstået, hæklede jeg også et andet, lille projekt - et “Hamburg-Viborg-projekt”, som kort efter hjemkomsten blev “tordenvejrs-valket” (!)

…Mere om det i et indlæg for sig

i nærmeste fremtid…

søndag den 5. august 2012

Køretid = hækletid #2

Professorterningen pakkes ud Da jeg var færdig med “soveposen” til professorterningen, rakte jeg den over på bagsædet til drengene. Den blev straks undersøgt i alle ender og kanter, og her over kan du se, hvordan det så ud, da den blev lirket ud for første gang. Det giver nok et godt billede af, hvordan lukkemekanismen fungerer.Professorterningen pakkes ind Her kan du se, hvordan den bliver puttet tilbage igen. Det er en hurtig måde at “lave professorterningen” på…

VUPTI – så er alle sider lavet!

lørdag den 4. august 2012

Køretid = hækletid… #1

Professorterning

I sommerferien blev mange kilometers motorvej tilbagelagt, og som co-driver, gav det mig mange timers mulighed for at lege med hæklenål og garn.

Jeg havde ingen idé’er, da vi trillede hjemmefra, men så så jeg, at vores ældste søn havde taget sin professorterning med i bilen. Den kunne jo få  en lille “sovepose”… Bare for sjov!

De 6 farver til siderne er færdige. De seks farvede kvadrater var hurtigt hæklet i lækkert uld…Så er de første fire sider hæklet sammen. …Så blev de hæklet sammen en efter en med noget langhåret “et eller andet-garn”; jeg havde desværre ikke fået sort uld med. Projektet var jo kun for sjov, så jeg måtte være glad for bare at have den rigtige farve, så terningen kunne komme til at minde om en rigtig professor-terning.

Til sidst syede jeg kædesting på alle sider, som derved blev delt op i ni felter.

Den lange, sorte løkke kan ses langs den hvide og grønne side.

To sider blev ikke hæklet sammen, men holdt åbne, for at terningen kunne komme ind. Jeg hæklede en lang løkke, der gik fra hjørnet, hvor de to åbne sider mødtes, og ned til et hjørne nedenfor. Dér havde jeg syet en knap på, så “soveposen kunne lukkes. Lidt intermistisk, men godt nok.

Voila!

Feriens første hækleri var skabt…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...